Informații de livrare

Cum mi se livreaza produsele?

Livrarea se asigura la nivel national, indiferent de locatie, contracost prin intermediul firmelor de curierat cu care avem incheiat un acord in acest sens:
1. Sameday
2.Transport propriu


Pot sa vin cu transportul meu?

La solicitarea clientului, livrarea se poate asigura si prin intermediul altor firme de curierat / transport, sau cu posibilitate de ridicare a produselor comandate direct de la punctul nostru de productie.


Cat timp dureaza livrarea produselor?


Termenul maxim de livrare este de 3 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc. In cazul in care produsele nu sunt pe stoc, termenul se poate prelungi cu pana la cateva zile, in functie de volumul comandat. In ziua livrarii efective, sunteti contactat / instiintat de curier prin intermediul unui SMS sau apel, asupra orei in care urmeaza sa fie facuta livrarea. Cat ma costa livrarea produselor? Costul livrarii variaza, in functie de urmatorii factori (cantitate, locatie etc). Pentru un pret cat mai exact, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantii departamentului de vanzari pentru o oferta ferma si detaliata asupra costurilor de transport.

Cand se livreaza produsele? Livrarile se fac de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00-18:00. In zilele de sambata, duminica dar si in zilele aferente sarbatorilor legale, nu se livreaza comenzi.


Culoarea produselor poate să difere la comandarea acestora pe o perioadă mai lungă de timp?

Înțelegem preocuparea dumneavoastră cu privire la diferențele de culoare ale produselor noastre, care nu sunt cauzate de expunerea la soare sau factori externi. Dorim să vă asigurăm că calitatea și consistența produselor noastre sunt prioritare pentru noi.

Diferențele de culoare pot apărea din cauza faptului că producem produsele noastre în loturi separate, iar procesul de fabricație poate varia ușor de la un lot la altul. Acest lucru se datorează adesea utilizării unor materiale naturale, care pot avea ușoare variații în nuanțe. De asemenea, anumite componente sau pigmenți folosiți în fabricație pot prezenta mici variații între loturi.

Înainte de a efectua achiziția, vă recomandăm să solicitați informații suplimentare de la reprezentanții noștri de vânzări. Aceștia vă pot oferi detalii despre produsul specific pe care doriți să-l achiziționați și pot vă asigura că veți primi informații clare cu privire la posibile diferențe de culoare între loturi.

Dacă achiziționați mai multe produse dintr-un anumit lot, vă asigurăm că ele vor fi consistente în ceea ce privește culoarea.

Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută de cumpărături și suntem aici pentru a vă oferi orice informații suplimentare de care aveți nevoie. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ați ales produsele noastre!


Atenție!!! Dimensiunile standard ale șipcilor sunt de 1.20h, 1.50h și 1.70h. Orice alte dimensiuni sunt considerate atipice, și pentru acestea se solicită achitarea unui avans înainte de procesarea comenzii. Vă rugăm să rețineți că returul acestor produse atipice nu este disponibil.🍪 Acest site folosește cookie-uri.
Continuând să utilizați acest site, acceptați utilizarea cookie-urilor noastre.

Aflați Mai MultAccept