Termenii și condițiile

  1. TERMENI ȘI CONDIȚII

Bine ați venit pe www.piedra.ro. Acest website este administrat de Romexpres Trading SRL . Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de termenii și condițiile de utilizare de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați website-ul.

1.1 Definiții

a. „Noi” sau „Compania” înseamnă Romexpres Trading SRL .

b. „Website” înseamnă www.piedra.ro și orice alte pagini web care sunt administrate de companie.

c. „Utilizator” înseamnă orice persoană care accesează și utilizează website-ul.

1.2 Proprietatea intelectuală

a. Compania este proprietara intelectuala a website-ului, inclusiv a tuturor drepturilor de autor, mărcilor comerciale, brevetelor și altor drepturi de proprietate intelectuală referitoare la site-ul și conținutul acestuia.

b. Utilizatorii au dreptul să utilizeze conținutul site-ului numai în măsura în care acest lucru este necesar pentru a accesa și utiliza site-ul în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare.

c. Utilizatorii nu au dreptul să copieze, modifice, distribuie, publice sau să creeze opere derivate din conținutul site-ului fără acordul scris prealabil al companiei.

1.3 Responsabilitatea utilizatorului

a. Utilizatorii sunt responsabili pentru utilizarea corectă și legală a site-ului.

b. Utilizatorii nu au dreptul să utilizeze site-ul în niciun fel care ar putea dauna sau afecta site-ul sau serviciile sale, inclusiv prin transmiterea de viruși, malware sau alte programe de computer care ar putea afecta site-ul.

c. Utilizatorii nu au dreptul să utilizeze site-ul în niciun fel care ar putea încălca drepturile de proprietate intelectuală ale companiei sau ale altor terți.

1.4 Modificări ale termenilor și condițiilor

Compania își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără a fi nevoie să notifice utilizatorii.


Atenție!!! Dimensiunile standard ale șipcilor sunt de 1.20h, 1.50h și 1.70h. Orice alte dimensiuni sunt considerate atipice, și pentru acestea se solicită achitarea unui avans înainte de procesarea comenzii. Vă rugăm să rețineți că returul acestor produse atipice nu este disponibil.

🍪 Acest site folosește cookie-uri.
Continuând să utilizați acest site, acceptați utilizarea cookie-urilor noastre.

Aflați Mai MultAccept